Sablon e-mailek | ScrollMAX

Sablon e-mailek

A Sablon levél lehetővé teszi, hogy a táskával kapcsolatos rövid szöveges üzeneteit pár kattintással elküldje a megrendelő felé e-mail üzenet formájában, hatékonyabbá és egységessé téve a külső kommunikációt.

 

Sablon levél küldése jelenleg az alábbi helyeken érhető el: 

A gyártáselőkészítő táskához kapcsolt üzenetei és az előkészítés sablon üzenetei két külön törzs, melyben a felhasználható Sablon mezők listája is különbözik.

 

Beállítások

A sablon leveleket Törzsadatokban tudja megszerkeszteni.  A felugró ablakban a kategóriákat, azokon belül különböző leveleket hozhat létre.

 

A sablon levél üzenetéhez több beilleszthető Sablon mező áll a felhasználó rendelkezésére, ezek helyére a program behelyettesíti a táskához tartozó adatot. Ezeket a mezőket vagy a Beszúrás gombbal a szerkesztő aktuális kurzor pozíciójába szúrja be, míg a Vágólapra gombbal külső szerkesztő programba tudja bemásolni. A program HTML alapú levelet készít; ha a megadott sablon már alapból ilyen – azaz pl. formázásokat, linkeket tartalmaz –, akkor azt a HTML alapú sablon kapcsolóval jelezni kell.

A felhasználáskor a Megnevezés alapján válogathat a felvitt levelek között, a Tárgyként megadott szöveg pedig az e-mail üzenet tárgyaként jelenik meg. Idegen nyelvű sablon levelekhez beállíthatja, hogy a levélben szereplő dátumok milyen formátumban jelenjenek meg.

 

Sablon levelek használata

A sablon levelek használata nagyon egyszerű: