Rólunk

1998 óta foglalkozunk nyomdaipari programok fejlesztésével. Ez idő alatt több, mint 200 hazai nyomdaipari kis és középvállalat választott minket. Nagyon sok nyomdai szakemberrel kerültünk kapcsolatba, akik tapasztalatai, ötletei, tanácsai is mind gazdagították, tökéletesítették rendszerünket.

Az első, csak kalkulációs program az évek során komplex vállalatirányítási rendszerré nőtte ki magát. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ma már elmondhatjuk, hogy rendszerünk bőven alkalmas a nyomda valamennyi kereskedelmi és gyártási folyamatának kezelésére, az értékesítéstől az utókalkulációig. A ScrollMAX felhasználók által elérhető legújabb szolgáltatásunkkal a rendszer már egészen a nyomdai megrendelőkig is elér.

A hatékonyabb és költségkímélőbb szolgáltatás érdekében egyre több iparági szereplővel sikerül szorosan együttműködnünk: a ScrollMAX rendszer Anyaggazdálkodási modulja közvetlen elérést biztosít a Papyrus Hungária Kft. rendszeréhez, a Gyártáselőkészítő és a Termeléskövetés modul a Heidelberg Prinect rendszerének ad át és kap vissza adatokat.

A felkészült és elkötelezett fejlesztő csapat, a másfél évtizedes nyomdaipari tapasztalat és az elért sikereink a garancia arra, hogy a ScrollMAX rendszerre a következő években is mindig maximálisan számíthat!

Minket választottak

Avaloni
Center-Print
Codex Értékpapírnyomda
Color Pack Nyomda
CreativePrint
Crew Print
D-Plus Nyomda
Demax Művek
Domicolor Nyomda
Druk-ker
Duna-Mix
E-press Nyomda
Europrinting
Eurostile Nyomda
ExpoDekor
Folprint Nyomda
FSD Packaging
Gelbert Eco Print
Generál Nyomda
Gyomai Kner Nyomda
HM Zrínyi
Innovariant
iPixel Nyomda
Kapitális Nyomda
Keskeny Nyomda
Korrekt Nyomda
Közlöny Nyomda
LKL Color
Mondat
Monobit
Monocopy
Oláh Nyomda
OOK Press Nyomda
OSG Hungary
Pátria Nyomda
Pauker Nyomda
Pharma Press
Premier Nyomda
Prime Print
Printing Solutions
Printmanager Kft
PrintPix
Real Press
Révai Nyomda
RGB Grafika Nyomda
RR Donnelley
Szó-Kép Nyomda
Vareg Nyomda
Veszprémi Nyomda
Visit Nyomda
Yeloprint
Zrínyi Nyomda