Minőségi bizonyítvány a Scrollban | ScrollMAX

Minőségi bizonyítvány a Scrollban

A ScrollMAX űrlap funkciójával lehetőség van a szállítólevelekhez minőségi bizonyítványt csatolni, és azokat e-mailben elküldeni az ügyfeleknek. Ennek beállítására a Partnertörzs Kereskedelem lapján, a Szállítás fülön van lehetőség. Mivel többféle űrlap összeállítására van lehetőség, akár ügyfelenként más és más minőségi bizonyítvány állítható elő a programból.

 

 

Min. bizonyítvány kapcsoló: az űrlapok törzsében létrehozott minőségi bizonyítványt lehet kiválasztani az ügyfél igényeinek megfelelően.

Min. biz. címzettek: több e-mail cím is megadható, így több személynek is elküldhető a minőségi bizonyítvány.

A funkció több variációban használható:

a) Ha a partner minden szállítólevél mellé kér minőségi bizonyítványt, és annak mindig meghatározott kapcsolattartó(k)hoz kell eljutnia, akkor a Min. biz. címzettekhez be kell írni a kívánt személyek e-mail címét, vesszővel egymástól elválasztva. Ha a partnertörzsben ez a mező ki van töltve, a táska diszpóban nem szükséges külön bekapcsolni, minden szállítólevélhez automatikusan megkapják a minőségi bizonyítványt is.

b) Ha az ügyfél nem minden szállításhoz kér minőségi bizonyítványt, akkor a mezőbe nem kell címet írni. Amikor azonban egy szállításhoz mégis igényel ilyen űrlapot, akkor a táska diszpó létrehozásánál ügyelni kell, hogy az E-mail értesítés mezőbe kerüljön bele annak a kontaktnak a címe, akinek szüksége lesz a minőségi bizonyítványra. Ebben az esetben a partnertörzsben kiválasztott űrlap hozzá érkezik majd.

c) Ha a partner mindig kér minőségi bizonyítványt, azt mindig meghatározott kapcsolattartó(k)hoz kell eljuttatni, de egy bizonyos szállításról másik kontakt is szeretne minőségi bizonyítványt küldeni, akkor a partnertörzsben is meg kell adni az alapértelmezett címe(ke)t, vesszővel egymástól elválasztva, és a táska diszpó létrehozásánál az E-mail értesítés mezőbe az új kontakt címe is megadható. Így utóbbi csak a neki szükséges űrlapot kapja majd meg, más szállításokról nem.

A Megrendelő gombbal automatikusan a táska kontakt adataival töltődik az E-mail értesítés mező is.

 

 

Az értesítő levélben egy linket küldünk, ahonnan a minőségi bizonyítvány letölthető, hasonlóan az e-számla értesítő linkjéhez.

 

 

A minőségi bizonyítványok ugyanúgy listázhatók, és visszanézhetők, mint a többi űrlap típus, mind az Űrlap listázás lekérdezésben, mind a diszpóhoz tartozó táskában. Az űrlapok szerkesztéséről, és a program űrlap kezeléséről további leírásaink szólnak.

Űrlap típusok létrehozása

Űrlap mezők

Űrlap mező beállítása

Űrlap nézet beállítása

Az űrlapok felépítése

További űrlap elemek

Űrlap elemek formázása

Fix űrlap adatok

Az űrlapok használata

Űrlap listázás