Termékdíj nyilatkozatok lap | ScrollMAX

Termékdíj nyilatkozatok lap

A partnerhez felvett termékdíj nyilatkozatok ezen a lapon áttekinthetők, és innen mindig elérhetők. A táska szerkesztőben a megfelelő nyilatkozat a feltöltöttek közül kiválasztható és a táskához kapcsolható.

 

 

Alapértelmezett kategória: a partner táskái létrehozásukkor mind ebbe a termékdíj kategóriába fognak tartozni. Kivétel esetén a táska szerkesztőben kézzel át lehet állítani.

Megnevezés: a feltöltött vagy csatolt termékdíj nyilatkozat címe.

Kategória: megadható a termékdíj kategória is, amiről a nyilatkozat szól.

Időszakos kapcsoló: beállítható, hogy az adott nyilatkozat a partner munkáira mettől meddig érvényes. Amikor például egy szezonális munkához több termék tatozik, és azok mind egyforma termékdíj kategóriába tartoznak, akkor célszerű időszakos nyilatkozatot készíteni. Ha a partner táskájához ezen az intervallumon kívül szeretnénk az időszakos nyilatkozatot csatolni, a program azonnal figyelmeztet.

CSK jelleg, CSK Pénzügyi kategória, CSK Anyagtípusok: Ezekből áll össze a CSK kódszám.

Amikor a táskában beállítjuk a termékdíj kategóriát és felvesszük a CSK kódokat, azoknak egyeznie kell a partnertörzsben megadottakkal. Ha nem egyeznek, akkor a nem megfelelő termékdíj nyilatkozat csatolásánál a program figyelmeztet.

Megjegyzés: olyan megkülönböztetések írhatók ide, mint hordozó CSK-ja vagy a szilikon simítózár CSK-ja, kitöltése nem kötelező.

A Scroll fájlkezelő moduljának segítségével a partnerhez tartozó nyilatkozatok csatolhatók vagy feltölthetők egy közös tárhelyre.