Táska szerkesztő - Nyomás utasítás lap | ScrollMAX

Táska szerkesztő - Nyomás utasítás lap

Az utasítás az egyszerűsített szövegszerkesztő segítségével adható meg, amiben színekkel és formázással is kiemelhető a lényeges információ. Ha az utasítás szövege nem üres, akkor a bal oldali menüben a Nyomás menüpont félkövér lesz.

Lemezt kikezelni kapcsoló: (hamarosan) visszatérő munka, így az utánnyomáshoz érdemes a lemezeket a nyomás végeztével kikezelni és elrakni.

Értesítést kér kapcsoló: a gépindulásnál a megrendelő vagy megbízottja, esetleg valamelyik kolléga jelen kíván lenni és a nyomást/gyártást csak az ő jóváhagyásával lehet indítani.

A gépindulást a program több helyen is jelzi a rendszerben:

  • A táska infomenüben megjelenik egy Gépindulás menüpont, amivel az értesítés adatai jeleníthetők meg.

  • A Termelési programban a kihúzott tételekhez egyedi alapértelmezett háttér színt lehet beállítani.

  • Az adott programozott tételnél ikonnal jelölhető, ha ahhoz jóváhagyó személyt várnak. Ilyenkor a jobb egérgombbal előhívott menüből is elérhető a gépindulás információs ablak:

A bal oldali menüben a program félkövér betűtípussal és a  ikonnal jelzi, ha a táskához van gépindulás.

Megrendelő: a lenyíló listából a megrendelőhöz rögzített személyek közül tud választani. A kontakt neve megjelenik a táska infomenü Kontaktok menüpontja alatt és a sablon e-mailek címzett választójában is. A gépindulás információs ablakban megjelenik az összes elérhetősége.

Belső gépindulás: az jóváhagyást házon belül tervezik elvégezni. A listából a jóváhagyó kolléga választható ki, akit az adott gyártás megkezdése előtt értesíteni kell.

Gépindulás megjegyzés: pontosan minél, esetleg mikor szeretne a jóváhagyó jelen lenni: pl. csak a borító nyomását vagy a könyv beakasztását szeretné ellenőrizni. A kitöltést sablonok is segítik.