Színező és megjegyzés | ScrollMAX

Színező és megjegyzés

A Scroll színező funkciójával kiemelhetők a táblázatok egyes sorai. A funkció hasznos segítség akkor is, amikor egy szűrésen belül szeretnénk az összes találatot látni, de közöttük vannak olyanok, amikre valami miatt külön fel akarjuk hívni a figyelmet. A színezés nem felhasználóhoz kötött, tehát a kollégák közötti kommunikációt is segíti. A színezett sorokra szűrni és csoportosítani is lehet.

 

 

A színező saját törzzsel rendelkezik, ami a  gombbal érhető el. A felvett színek a Törlés/Aktív gombbal inaktívra állíthatók, szükség esetén pedig újra aktiválhatók. A szokásos alapszínek mellett saját színek létrehozására is van lehetőség. Hogy beazonosíthatók legyenek a jelölések, név is adható hozzájuk, ami külön oszlopban is megjeleníthető.

 

A Megjegyzés funkcióval a kiválasztott sorokhoz írhatók figyelmeztetések, tanácsok, emlékeztetők. A megjegyzésekre szűrni is lehet és csoportosíthatók is. Egyszerre csak egy sorhoz lehet létrehozni megjegyzést, és csak egyesével lehet átírni azokat a  gomb segítségével.