Adatlap | ScrollMAX

Adatlap

partner legfontosabb adatait tartalmazza:

Minősítés: a Partner minősítés során kapott besorolás. Ezt a  gombbal tudja módosítani.

Név: a partner hivatalos (rövid) megnevezése. Ez jelenik meg minden dokumentumon, belső listázásokban, ez alapján találja meg a felhasználó is a törzsben. Mivel a számlára kerülő megnevezést külön is meg lehet adni, ezért ha a hivatalos megnevezés nem lenne magától értetődő a belső kommunikációban, így ez a megszokottra is módosítható. (A lényeg, hogy a felhasználó könnyen megtalálja, s ne kezdje el csak azért újként berögzíteni, mert a napi használatban másmilyen megnevezést használnak: pl. „Magyar Fontos Kft.” helyett csak „Fontos Kft.”)

Elérhetőségek: postacím, alapértelmezett e-mail, telefon és fax.

Cégadatok: a Bisnode adatbázisból letöltött adatok. Az alap adatokon kívül – egyedi előfizetéssel – nagyon sok, hasznos információt is kaphat: árbevétel, nyereség, létszám adatok évekre visszamenőleg, aláírásra jogosultak, negatív események, tulajdonosok és tisztségviselők, stb. A Bisnode kapcsolatról bővebben Bisnode interface oldalon olvashat.

Megjegyzés: publikus (azaz a cégnél jogosultság nélkül is bárki számára látható) információk.

Kapcsolattartó: jellemzően az a kereskedő/ügyfélkapcsolatos kolléga, aki a céggel elsődlegesen foglalkozik. Nagyon sok listázás, kimutatás kapcsolódik ehhez a paraméterhez, sok „saját partner, saját ajánlat, saját táska” szűrési feltétel működik ez alapján.

Belsős: jellemzően a kalkulátor/gyártáselőkészítő kolléga, aki általában foglalkozik a cég munkáival. Ugyancsak sok lekérdezés, kimutatás listáz ennek az adatnak az alapján.

Ha a nyomdában inkább csak egy kolléga tartja a kapcsolatot a céggel, akkor a beosztástól függetlenül Kapcsolattartóként állítsák be!

Az adatok módosításához a Partnertörzs > Adatot módosíthat jogosultság szükséges.