Táska probléma - Listázás | ScrollMAX

Táska probléma - Listázás

Fontos, hogy a táska gyártáselőkészítője, illetve a partner kapcsolattartói (Adatlap) mindig tudjanak arról hogy vagy az általuk kezelt, vagy a partnerüknek problémás táskája van.

Táska feladat lista: a Táskák lista lapon a feladat listában a program külön felsorolhatja a bejelentkezett felhasználó problémás, illetve lejárt problémás táskáit. Ez a funkció a Testreszabás Beállítások lapján kapcsolható be.

Problémás táska menüpont: a Kereskedelem csoport > Táska alcsoportjában van egy menüpont, ami csak akkor jelenik meg, ha a bejelentkezett felhasználónak, illetve partnerjének problémás táskái vannak. Ilyenkor a menüpont a problémás táskák számát is mutatja. Ezt a menüpontot érdemes felvenni a Saját listába.

Problémák listázása: Általános csoport > Problémák menüpont. A szokásos Listázás ablakunk segítségével több feltétel kombinálásával listázhatja a rögzített problémákat. Itt pár kattintással lehet az összes, éppen aktív vagy már lejárt (Állapot feltétel) tételt kilistázni.

Termelési program problémák: az aktuális termelési programmal kapcsolatos figyelmeztetések között az egyik lista a programban tervezett táskákkal kapcsolatos problémák listája.

Bár a termelési programban a problémás táskákat elég feltűnő piros rácsozással jelöljük, ez a lista megmutatja azokat a táskákat is, amik éppen nincsenek betöltve a munkaterületre (későbbi dátum, más gép, stb.).