Táska feljegyzések | ScrollMAX

Táska feljegyzések

A Táska feljegyzések olyan információk, utasítások rögzítésére szolgál, ami jellemzőn a táska elindítása után, a termelésben (pl. előkészítés), anyaggazdálkodásban, minőség-ellenőrzés területen keletkezik. Más szóval: amilyen kiegészítéseket régen kézzel írtak a kollégák a táskára vagy táskához, azt most ezzel a funkcióval tudják megtenni.

A funkció eléréséhez, a feljegyzések olvasásához nem kell külön jogosultság, azokat bárki elérheti. Új feljegyzést is bármelyik felhasználó rögzíthet.

Új feljegyzés gomb: a szöveg megadása után a program egy új feljegyzést rögzít a táskához. A létrehozás időpontját és a létrehozó személy nevét automatikusan tölti ki. Amennyiben az eseményhez Automatikus értesítés van beállítva, akkor a program a megadott címzetteknek a beállított módon (Scroll üzenet, e-mail, SMS, stb.) üzenetet is küld róla.

Üzenet gomb: a táska adataival és a feljegyzés szövegével a program egy új Scroll üzenet készít.

A Feljegyzések legkönnyebben a Táska infomenü és infogomb, illetve a digitális táska Feljegyzések gombjával érhető el. Ha az adott táskához tartozik feljegyzés, akkor azt a menüpontok és gombok feliratának stílusával (félkövér), színével (piros) és a feljegyzések számával jelzi a program.