„FONTOS” táska | ScrollMAX

„FONTOS” táska

Ezzel a jelzéssel egyes táskákat lehet a rendszerben feltűnően jelölni. Ezek lehetnek magasabb minőségi igényű és nagyobb odafigyelést igénylő munkák, új partner első pár megrendelése, esetleg VIP ügyfél minden munkája, vagy csak azok a munkák, ahol a kötbéres szerződés miatt mindenképpen kerülni kellene a késést.

A „FONTOS” munka kapcsoló a Táska szerkesztő fejlécében található. Az így megjelölt táskák képén a program feltűnő piros színnel egy teljes sornyi figyelmeztető szöveget jelenít meg. (Mivel a kapcsoló feladata nyomdánként különbözhet, a megjelenő felirat a Táska beállítások lapon szabadon átírható.)

 

  • A Táska listázásban ezekre külön lehet szűrni.

  • Az Automatikus értesítésekben külön esemény típus van az így megjelölt táskák állapot változásaira, pl. figyelmeztetés állítható be arra, ha FONTOS táska lesz szállítható állapotú.

Az új táska létrehozásakor a program több feltétel esetén automatikusan beállíthatja, hogy a táska kiemelt:

  • a partnertörzsben, a Kereskedelem lapon található, A táskái FONTOS jelzéssel készülnek kapcsoló, ha a partner minden táskája kiemelten kezelendő;

  • az Táska beállítások lapon lapon megadható, hogy új megrendelők esetén az első pár táska FONTOS jelzéssel készüljön;

  • táska másoláskor, ha az előzmény táskához Minőségbiztosítási lap tartozik, akkor az új táska figyelmeztetéssel indulhat. 

Ha az új táskára a program állítja be a FONTOS kapcsolót, akkor ennek okát a Táska szerkesztő > Infolap > Megjegyzés részén feltünteti.