Napi jelentések | ScrollMAX

Napi jelentések

A napi jelentések minden nap reggel, a harmadik műszak zárása után (7 óra körül) készülnek el.

 

Kereskedelem

A kereskedelmi jelentések elsősorban a létrehozott ajánlatok, verziók, illetve táskák számával és értékével dolgozik.

Összesítés: az adott napon készült új ajánlatok, verziók (ezek lehetnek korábban nyitott táskákhoz rögzített új verziók is) és táskák száma és átlagos értéke.

Napi ajánlatkérők: az azon a napon ajánlatot kérők listája. A program zöld színnel jelöli azokat, akik aznap először kértek árat, sárgával, akik még frissnek számítanak (10 ajánlat alatt). A többieknél a táblázat tartalmazza, hogy mikor volt az első ajánlatkérésük: ebből látszik, ha pár napos csak a partner, vagy már évek óta, csak nagyon ritkán kér árat.

Napi megrendelők: az előző kimutatáshoz hasonló, a napi megrendelők nevét tartalmazó lista, jelölve az új és a friss partnereket.

Napi ajánlatok: az adott napon készült ajánlatok listája, a főbb adatokkal.

Napi megrendelések: az adott napon rögzített táskák listája.

Felhasználónkénti összesítés: egy kalkulátor/gyekes adott napon rögzített ajánlatainak (elkészült és kiajánlott) és táskáinak száma, átlagos értéke, valamint a táskáihoz készült számlák értéke.

Névnapok: a Partner törzsben az egyes kontaktokhoz külön megadható a keresztnevük, valamint ez alapján a névnapjuk (hó és nap). Ezek alapján ez a napi jelentés kilistázza az adott napon névnapjukat ünneplő partnereket.

 

Termelés

Termelési jelentés: gépenkénti és műszakonkénti kimutatás a munkalapok alapján: művelet típusok (beigazítás, gyártás, egyéb produktív és kieső idő) szerint az összes idő, ezek aránya a teljes műszakhoz képest, ahol értelmezhető, ott mennyiségek és elért normák.

Kieső idők - gép szerint: az adott napon lejelentett veszteség idők gépenként listázva.

Kieső idők - művelet szerint: az adott napon lejelentett veszteség idők műveletek gépenként listázva.

 

Pénzügy

Összesítés: adott napi kiszámlázás és rögzített beszállítói számlák darabszáma és összes értéke, a ki- és befizetések összege, valamint a napi záró összes és lejárt kintlévőségek és tartozások.

Vevő kintlévőségek: a kiegyenlítetlen számlával rendelkező vevők listája, az összes és a lejárt tartozással.

Szállítói tartozások: az előző lista párja, a kiegyenlítetlen számlával rendelkező szállítók listája, az összes és a lejárt tartozásunkkal.

Vevői számlák: az adott napon kiállított összes számla, főbb adatokkal (vevő, nettó, ÁFA és bruttó érték, teljesítés és fizetési határidő stb.

Szállítói számlák: az adott napon rögzített szállítói számlák listája.