Napi jelentések | ScrollMAX

Napi jelentések

A napi jelentések minden nap reggel, a harmadik műszak zárása után (7 óra körül) készülnek el.

 

Anyaggazdálkodás

Minimum alatti cikkek: a cikktörzs azon cikkei, amiknek mennyisége az adott napon a paramétereik között megadott minimum mennyiségi szint alatt van.

 

Karbantartás

Új TMK lapok: az adott napon rögzített tervezett megelőző karbantartás lapok.

Lezárt TMK lapok: az adott napon lezárt tervezett megelőző karbantartás lapok.

 

Kereskedelem

A kereskedelmi jelentések elsősorban a létrehozott ajánlatok, verziók, illetve táskák számával és értékével dolgozik.

Összesítés: az adott napon készült új ajánlatok, verziók (ezek lehetnek korábban nyitott táskákhoz rögzített új verziók is) és táskák száma és átlagos értéke.

Napi ajánlatkérők: az azon a napon ajánlatot kérők listája.

Napi megrendelők: az előző kimutatáshoz hasonló, a napi megrendelők nevét tartalmazó lista.

Napi ajánlatok: az adott napon készült ajánlatok listája, a főbb adatokkal.

Napi megrendelések: az adott napon rögzített táskák listája.

Felhasználónkénti összesítés: egy kalkulátor/gyekes adott napon rögzített ajánlatainak (elkészült és kiajánlott) és táskáinak száma, átlagos értéke, valamint a táskáihoz készült számlák értéke.

Névnap/születésnap: a Partner törzsben az egyes kontaktokhoz külön megadható a keresztnevük, valamint ez alapján a névnapjuk (hó és nap). Ezek alapján ez a napi jelentés kilistázza az adott napon névnapjukat ünneplő partnereket. Ugyanígy a születésnapjuk is megjelenik a napi jelentésben.

 

Minőségbiztosítás

Új hibalapok: az adott napon rögzített hibalapok.

 

Munkaügy

Szabadságok: az adott napon szabadságukat töltő felhasználók.

Távollét: azon felhasználók listája akik adott napon Hivatalos távollét, Igazolt távollét vagy jóváhagyott HomeOffice típusú bejegyzéssel rendelkeznek.

 

Pénzügy

Összesítés: adott napi kiszámlázás és rögzített beszállítói számlák összes értéke, a ki- és befizetések összege.

Vevő kintlévőségek: a kiegyenlítetlen számlával rendelkező vevők listája, az összes és a lejárt tartozással, a partnertörzsben beállított kintlévőség limittel. 

Szállítói tartozások: az előző lista párja, a kiegyenlítetlen számlával rendelkező szállítók listája, az összes és a lejárt tartozásunkkal.

Vevői számlák: az adott napon kiállított összes számla, főbb adatokkal (vevő, nettó, ÁFA és bruttó érték, teljesítés és fizetési határidő.

Szállítói számlák: az adott napon rögzített szállítói számlák listája.

 

Termelés

Összesítés: kimutatás a munkalapok alapján: művelet típusok (produktív és kieső idő) szerint az összes idő, ezek aránya a teljes műszakhoz képest, ahol értelmezhető, ott mennyiségek és elért normák.

Termelési jelentés: a munkalapok alapján a művelet típusok mennyisége, ezek aránya a teljes műszakhoz képest, normák és műveletenkénti összesen idők.

Kieső idők: szintén a munkalapok alapján: nem produktív, nem eladható művelet típusok mennyisége, ahol megadható, ott konkrét táskával.