Heti jelentések | ScrollMAX

Heti jelentések

A heti jelentéseket minden hétfő reggel generálja le a program. Az aktuális hét adatai mellett – ahol természetesen ez értelmezhető – az előző hét és az elmúlt 4 hét átlaga, valamint ezek százalékos aránya is szerepelnek. A rontott értékek piros, a javulás zöld hátteret kapnak.

 

Kereskedelem

Összesítés: az adott, előző és a 4 hét átlagában készült új ajánlatok, verziók (ezek lehetnek korábban nyitott táskákhoz rögzített új verziók is) és táskák száma és átlagos értéke.

Heti új ajánlatkérők: az adott héten először ajánlatot kérő partnerek listája.

Heti új megrendelők: az adott héten először rendelő partnerek listája.

Felhasználónkénti összesítés: egy kalkulátor/gyekes adott héten rögzített ajánlatainak (elkészült és kiajánlott) és táskáinak száma, átlagos értéke, valamint a táskáihoz készült számlák értéke.

Heti új partnerek: az adott héten rögzített új partnerek listája.

 

Termelés

Termelési jelentés: részletes heti gépenkénti összesített jelentés a munkalapok alapján, összehasonlítva az előző heti adatokkal és az elmúlt 4 hét átlagával.

Kieső idők - gép szerint: az adott héten lejelentett veszteség idők gépenként listázva, az elmúlt időszakok adataival összevetve.

Kieső idők - művelet szerint: az adott héten lejelentett veszteség idők műveletenként gépenként listázva, az elmúlt időszakok adataival összevetve.

 

Pénzügy

Összesítés: adott heti kiszámlázás és a rögzített beszállítói számlák darabszáma és összes értéke, a ki- és befizetések összege, valamint a hét végi záró összes és lejárt kintlévőségek és tartozások, összehasonlítva az előző hét és a 4 hét átlagával.

Cash-flow: klasszikus cash-flow, a különböző kategóriákba sorolt lejárt (0-30, 60, 180, 180+), valamint a jövőben esedékes (0,1, 2, 3, 3+ héten belül) kimenő és bejövő számlák értéke és ezek különbsége.