Alvállalkozói ajánlatkérések - Árak megadása | ScrollMAX

Alvállalkozói ajánlatkérések - Árak megadása

A listán az adott ajánlathoz tartozó ajánlatkéréseket láthatjuk. A listát az Alvállalkozó szerint rendezve láthatjuk, hogy az adott partnertől melyik verziókra kértünk árat, míg a Verzió oszlopra rendezve könnyen össze tudjuk hasonlítani az egyes ajánlatokat.

A kapott árakat és feltételeket az Ár megadása gombbal tudjuk rögzíteni. A megjelenő felugró ablakban tudja megadni a kapott egységárat és az egyéb feltételeket (egyéb költség, átfutási idő). Az Ajánlat száma mezőbe az ajánlatközlő levélen szereplő, a megrendelésnél hivatkozásként használt számot lehet beírni.

A Kiajánlva kapcsolóval tudja megjelölni azt a kapott árat, amit az adott ajánlatban használ. Amennyiben az árajánlatban az Ajánlatkérések ablakból vesz fel árat, a felhasznált alvállalkozói árajánlat automatikusan kiajánlott-nak jelöli magát.

A minél alaposabban kitöltött visszaigazolás a későbbi visszakereshetőség – akár a megrendeléskor hivatkozásként, akár egy utókalkulációs/kontrolling ellenőrzésnél – mellett hasznos lehet olyankor is, amikor rövid időn belül hasonló műveletre kellene árat kérni. Ilyenkor egy már korábban kapott ajánlatot is használhat.