Ajánlat szerkesztő - Levelek | ScrollMAX

Ajánlat szerkesztő - Levelek

Egy árajánlathoz tartozó leveleket legkönnyebben az Ajánlat szerkesztő Levelek gombjával érheti el. Itt időrendben láthatja az összes olyan ajánlatközlőt, ami az adott ajánlat legalább egy verziója szerepel. Innen újra tudja küldeni, ha szükséges.

Másolás gombbal a kiválasztott ajánlatközlő alapján tud egy újabb levelet készíteni. Ilyenkor a program nem az ajánlat aktuális adataival tölti ki a levelet, hanem lényegében lemásolja az előzőt. Ez az ajánlatközlő levelek módosításánál, valamilyen paraméter vagy feltétel változása miatt újraközlésénél lehet hasznos.

Törlés gomb: a kimenő levelek hiteles iktatása miatt lezárt levelet a későbbiekben nem lehet sem törölni, sem módosítani, csak töröltre állítani. Töröltre állítás után a levél továbbra is megnézhető, e-mailben elküldhető, nyomtatható vagy másolható marad. Amennyiben a levél felkerült a PrintPortálra és a megrendelő azt már olvasta, akkor a program az ajánlat állapotát Visszavont-ra állítja. Ha még nem olvasta (állapota Új), akkor a program a feltöltött levelet törli.