A tagok rögzítése - Tag szerkesztő | ScrollMAX

A tagok rögzítése - Tag szerkesztő

Ebben a példa ajánlatban íves ofszet technológiát fogunk használni, mind a három tagunkat (borító és a két belív) ofszet nyomjuk majd. A termék felvitelének fő lépései más technológia esetén is ugyanezek, csak a beállítandó, megadható paraméterek különböznek.

A tag rögzítésének lépései

  1. az alapanyag kiválasztása: a kalkulációs alapanyagoknál felvitt törzsadatok segítségével kiválasztjuk a nyomathordozót és beállítjuk az esetleg plusz paramétereket (vágás, szálírány, stb.)

  2. az elsődleges (s kötelező) paraméterek megadása: oldalszám, színszám, gép és kilövés

  3. az esetleges egyéb előkészítési és nyomási paraméterek beállítása (álló lemez, gépi lakkozás, plusz hozzálék, stb.)

  4. ha szükséges, akkor a felületkezelés és a direkt színek/speciális lakkok megnevezésének megadása (ezek a visszaigazolásokon, táskán, stb. jelennek csak meg, a kalkulált árat nem befolyásolják).

  5. a tag kötészeti/utómunka műveleteinek rögzítése

Ezeket a lépéseket sorban, minden egyes tagra elvégezzük. Hasonló tagoknál – például csak a színszám változik – akkor egyszerűbb az előző tagot lemásolni és csak az eltérő paramétereket módosítani. Teljes és rész formákat is megadhat egyben: ilyenkor a program felajánlja a tagok szétbontását, így hozva létre a teljes formáknak egy, a rész formá(k)nak egy másik tagot.


Íves alapanyag kiválasztása

Tag szerkesztő – Íves ofszet technológia