Termék szerkesztő - Tagok listája | ScrollMAX

Termék szerkesztő - Tagok listája

A lista a már rögzített tagokat tartalmazza. A ScrollMAX rendszer képes egy terméken belül többféle nyomdai technológiát is használni. Így könnyen, az egyébként megszokott módon rögzíthető egy olyan termék, aminek a borítója digitális, a belívek ofszet gépen készülnek, de akár egy olyan sorsjegy is, ami ofszet íves gépen készül, digitális íves technológiával kap egyedi sorszámot és vonalkódot, majd szita technológiával kap egy kaparós fedő ezüst réteget.

A programban ezeket a technológiákat a Általános csoport > Cég adatok beállítása lapon lehet bekapcsolni. Az alap rendszer az ofszet és digitális íves, valamint a digitális tekercses (plotter) nyomdai technológiákat tartalmazza, de egyedi beállítással további 9 technológiát (flexo, ofszet tekercs, tábla, nagyformátum, leporelló, stb.) is elérhető. (Ezekkel kapcsolatban kérjük keresse meg kollégánkat!)

Ahány nyomdai technológia aktív a programban, annyi Új tag található a lista mellett. Itt mindegyik az adott technológia szerinti alapanyag kezeléssel és paraméterezéssel segíti rögzíteni az adott tartozékot: