Csomagolás | ScrollMAX

Csomagolás

A ScrollMAX rendszer a táskánál és a diszpónál rögzített adatok alapján csomagcímkék generálására is alkalmas. A csomagcímkéket a program az előre megtervezett sablonok alapján nyomtatja. A címkék mérete, az egy lapon lévő darabszám, a rajta lévő adatok, betűtípusok, esetleges logók vagy képek is itt határozhatóak meg.

Csomagcímke nyomtatás funkció három helyről érhető el:

Mivel ez utóbbi a digitális táska és az infomenü/infogomb funkciói között is megtalálható, így egy adott táskához pár kattintással bármikor lehet címkét nyomtatni.

A rendszer az alkalmazandó csomagcímke kiválasztásához egy többszintű beállítási rendszert használ (ha többféle sablon is létezik):

  • a sablonok közül megadható a nyomdában általánosan használt sablon;

  • a Partner törzs Kereskedelem lapján az adott megrendelőhöz külön beállítható a nála használandó sablon;

  • a Táska szerkesztő Szállítások lapján az adott táska összes diszpó sorára érvényes sablon adható meg;

  • egy adott diszpó sornál csak az arra az egy sorra érvényes sablon is megadható.

Így van egy általánosan használandó magyar nyelvű sablon, de a külföldi partnernél beállítható egy idegen nyelvű. Az adott megrendelésénél ez felülbírálható egy speciálissal (pl. FSC logós), de pl. a műszaki példányhoz tartozó csomagra egy másik címke adható meg.

Ha valamelyik szinten nincs külön beállítva a sablon, akkor a program az eggyel felette lévő szint beállításait vizsgálja, egészen a cégszintű általános sablonig.