Szerszám rendelés | ScrollMAX

Szerszám rendelés

A szerszámok rendelése, árajánlat kérés, módosítások kérése stb. is könnyen, pár kattintással megoldható – akár idegen nyelven is. Az elküldött leveleket (a csatolt fájlok listájával együtt) a program iktatja.

A szerszámhoz tartozó levelek a Szerszám törzs Megrendelés gombjával érhető el:

A listában a már rögzített levelek láthatóak. Ezek itt újraküldhetőek, megtekinthetőek. Amennyiben az azonnal e-mail küldés funkciónkat használják, akkor a Kimenő e-mail gombbal a tényleges levelek – címzett listával – is lekérdezhetőek.

Új levelet az Új megrendelés gombbal lehet létrehozni. Itt a partner, majd a levél sablon kiválasztása után a program összeállítja a levelet.

A megszólítás, üdvözlés, levél bevezetés és befejezés stb. a sablonban megadott tartalom alapján készül, de ezeket a felhasználó az adott levélnél szabadon átírhatja. A szerszám paramétereihez a program azokat a tulajdonságokat veszi fel, amelyeknél a Szerszám beállításoknál megadták, hogy a megrendelésen szerepeljenek. A táblázatban szereplő adatok módosítása csak a levélen változik, a szerszám adatait nem változtatja!

A Csatolandó fájlok listájába a program felsorolja a szerszámhoz kapcsolt fájlokat. (A lista a Fájlok gomb megnyomásával bővíthető.) A sor elején megjelölt fájlokat a program a levélben csatolmányként továbbítja. Az elkészült levelet a program az e-mail kliensünk segítségével küldi el:

Amennyiben a levélben táskaszám is szerepel, a program a címzettek közé felveszi a ScrollMAX MailBot e-mail címét is. Ennek segítségével a szerszámmal kapcsolatos levélváltások automatikusan bekerülnek a táska Eseményei közé is.

A megrendelés iktatása a szerszám állapotát „Megrendelve” állapotra állítja.