Újdonságok | ScrollMAX

Újdonságok

2020. december 1.

Aktuális hírek

A ScrollMAX rendszer egyik fontos eleme a folyamatos fejlesztés és ingyenes verziókövetés. Heti rendszerességgel kerülnek be a programba fejlesztések és javítások. Ezek néha csak kisebb, a munkamenetet egyszerűsítő módosítás (kevesebb kattintás, több sor egyidejű kijelölése, logikusabb elrendezés), de sokszor komolyabb, a meglévő folyamatokat jelentősen befolyásoló vagy teljesen új, hasznos újdonságok is lehetnek. Ezekről folyamatosan igyekszünk hírt adni.

2020
2020. március 18.

ScrollMAX Home Office

A ScrollMAX rendszer felhős szolgáltatásai és integrált funkciói kifejezetten támogatják a távolról végzett munkát. Az árajánlatok kezelése, a táskák indítása, alvállalkozói kapcsolattartás, szervezés, anyaggazdálkodás, a termelés programozása és felügyelete, a szállítólevelek feldolgozása, bejövő számlák rögzítése és a teljes számlázás is megoldható az otthoni gépről.

9.5.8
2019. december 26.

Fájlok kezelése a ScrollMAX rendszerben

Hogyan lesz a szerteszét található fájlokból logikusan felépített, könnyen kezelhető rendszer? A ScrollMAX fájl kezelése sok kis feladat automatizálásával, az új Fájlkereső és felhős fájlküldés funkciójával tovább egyszerűsíti a mindennapi munkát.

9.5.7
2019. november 28.

Tekercses kiszerelő modul

Legújabb fejlesztésünk elsősorban a tekercses termékeket gyártó partnereinknek készült, de néhány új funkció, ötlet bárkinek hasznos lehet.

9.5.6
2019. szeptember 30.

A segédanyag kezelése a ScrollMAX rendszerben

Segédanyag készletek egyszerű követése, automatikus utánrendelése.

9.5.5
2019. június 24.

ScrollConnect - Ajánlatok

A ScrollConnect modul első szintjével két ScrollMAX rendszert használó cég közötti számlázást egyszerűsítettük. A következő funkcióval az ajánlat kérést, ajánlat készítést és ajánlat adás folyamatát könnyíthetjük meg.

9.5.4
2019. június 6.

Scroll Szerszám Modul

A ScrollMAX rendszer Szerszám modulja a termék elkészítéséhez szükséges eszközök (kivágókések, dombor és aranyozó klisék, felületkezeléshez szita, flexo és formalakk klisék, de akár a digitális asztalokhoz szükséges fájlok stb.) nyilvántartására szolgál. A program a megrendeléstől, a felhasználás ellenőrzésén és a tárolás irányításán át egészen a selejtezésig követi egy szerszám életútját.

5.9.3.
2019. május 9.

Scroll Tekercs

Scroll Tekercs egy teljes értékű, kifejezetten a tekercsnyomtatás technológiát (flexo - ofszet - digitális - hibrid) támogató verziónk. Teljes értékű ScrollMAX rendszer, kompromisszumok nélkül. 

5.9.2
2019. április 10.

ScrollMAX Festék Rendszer

Egyedi színek és speciális lakkok kezelése a minta bekérésétől az üres festékes doboz kivezetéséig. Színek törzse, szükséglet kalkuláció, festékraktár, doboz követés. 

5.9.1
2019. március 11.

ScrollConnect!

A régen várt funkció: rendszerek közötti kommunikáció, azaz amikor a Scrollok elkezdenek beszélgetni egymással...

5.8.7
2018. december 14.

Szállítólevél feldolgozás és számlázás

Kialkudjuk a rövid fizetési határidőt, rekord idő alatt le is szállítjuk a terméket, majd napokig tart, mire a szállítólevél eljut a pénzügyre és végre ki is számlázzuk a munkát. Ismerős probléma? De a mai világban kinek van ideje és energiája, hogy kövesse a szállítólevelek leadását, a tömegesen beszkennelt oldalakat szétválogassa, felmásolja a helyére és csatolja a programban is? Figyeljen az ellenőrzésre, számlázásra és ha kell, még a kimenő számla mellé is betegye?

Nekünk van!

5.8.6
2018. november 20.

Szállítási értesítés - QR kóddal

Az automatikus értesítésbe rakható új QR kód segítségével a szállítási utasítás és a szállítólevél elkészítése is egyszerűbben, gyorsabban történhet. Akár egy másik szállítólevél írása közben is!

5.8.5
2018. szeptember 24.

HTML Szerkesztő

Még nyár közepén, egy kisebb projekt kapcsán – levélsablonok egyszerű módosítása miatt – merült fel egy HTML alapú szerkesztő fejlesztésének igénye. Először csak egészen egyszerű, alap funkciókat szerettünk volna megvalósítani, de végül egy szinte teljes értékű szövegszerkesztőnk lett. Ezzel viszont olyan lehetőségek nyíltak meg, amiknek nem tudtunk ellenállni. Az egyik nagyobb projekt húzta a másikat, aminek eredményeként 3 hónapos látszólagos hallgatás után több jelentős és izgalmas fejlesztést tudunk átnyújtani!

5.8.4
2018. június 25.

NAV Online számla adatszolgáltatás

100.000 Ft feletti ÁFA tartalmú számlák online beküldése.

5.8.3
2018. május 22.

Termelési program újdonságai

Az elmúlt hetekben a Termelési program alapjait dolgoztuk át. A fejlesztés eredményeként nem csak gyorsabb és gördülékenyebb lett a program szerkesztése, hanem számos, régen várt funkcióval is bővült a rendszer. Ismerje meg ezeket!

5.8.2
2018. április 2.

PrintPortál!

Amikor a megrendelő is a ScrollMAX rendszerben dolgozik:

  • online megrendelés;
  • fájlfeltöltés ellenőrzéssel;
  • softproof jóváhagyás;
  • e-számla.
5.8.1
2018. március 1.

Alvállalkozók koordinálása

Sok nyomdában nagyon fontos terület a kapcsolattartás az alvállalkozókkal (árajánlatkérés, megrendelés, a ki- és beszállítások követése, számlák ellenőrzése, stb.) A ScrollMAX fejlődése során ezek mindig csak az adott terület (árajánlat készítés, táskázás, stb.,) szempontja alapján alakultak. Most végre folyamatként néztük végig, alakítottuk, és a fejlesztés végére még egy új szerepkört is alkottunk!

ScrollMAX.Net MailBot

Legújabb asszisztensük a különböző e-mailek a manuális rögzítést automatizálja: elég csak a robot e-mail címét is felvenni a címzettek közé, s a beépített szabályok szerint a program a leveleket a megfelelő táskához, ajánlathoz, projekthez, stb iktatja!

Scroll Űrlapok

Ellenőrző lapok és listák, minőségi bizonyítványok és egyéb iktatott nyomtatványok, jegyzőkönyvek, belső használatú formanyomtatványok: sokszor kapunk ezekhez hasonló fejlesztési kéréseket. S bár lehetne ezeket általánosítani, a legtöbb mégis tartalmaz valami egyedi igényt. A Scroll Űrlapok fejlesztésünk viszont egy olyan új eszközt ad felhasználóink kezébe, amivel ezek saját maguk is könnyen létrehozhatják! Készítsen Ön új funkciókat a ScrollMAX rendszerében!

Külső és belső kommunikáció rögzítése a ScrollMAXban

Több, kapcsolódó fejlesztés eredményeképpen letisztultak a belső kommunikáció (Scroll Üzenetek) és a külső e-mailek, találkozók, stb. (Scroll Események) helye, feladata a ScrollMAXban. Ennek keretében több kisebb-nagyobb újítás került be az új verzióba.

Új és továbbfejlesztett táska feladatok

Prepress új táska feladat az előkészítés segítésére: folyamatok, template-k elkészítésének és ellenőrzésének követésére.

Táska indítás engedély feladat a termelésben: a programozáskor és a termeléskövetésben is jelezzük, ha gond lenne a munkával.

Anyagleadás és Imprimálás táska feladat: mint a gyártás indításának előfeltétele, az állapotuk több listába is megjelenik.

Megújult Termeléskövetés

 Az elmúlt időszak megújulásából talán már csak a ScrollMAX Rendszer Termeléskövetés modulja maradt eddig ki. A 4.7.2-ben végre sorra ez is került, s a modernebb ablak mellett számos új funkcióval is bővült.

.