Számla modul kezdőoldal | ScrollMAX

Számla modul kezdőoldal

ScrollMAX rendszer számlázó modulja alkalmas a jogszabályi előírásoknak megfelelő számlák kiállítására bármilyen deviza nemben, a kiállított számlák további kezelésére (sztornó- és helyesbítő számlák kiállítása, a szállítói számlák rögzítésére, a kiegyenlítések követésére (fizetési felszólító levelek, emlékeztető e-mailek generálására) és a házipénztár kezelésére. Az integrált rendszernek köszönhetően ez a modul is kapcsolatban áll a Kereskedelmi modullal, így az információ áramlás gyorsabbá, az adminisztráció hatékonyabbá válik.

Az ügyintézést tovább gyorsítja, hogy a főablakban testre szabhatja a gombsort. A menüben található összes gomb közül kiválaszthatja és főoldalra rendezheti a leggyakrabban használtakat. A Testreszabás funkció vagy a menü jobb végén található lenyíló gombbal, vagy a menüsorra jobb gombbal kattintva érhető el. Amíg a Testreszabás ablak látszik, addig az ablakon lévő gombok mozgathatóak, áthelyezhetőek, törölhetőek. Megadható a megjelenésük (ikon és/vagy szöveg) és csoportokba rendezhetőek. A Parancsok lapról további gombok húzhatóak az eszköztárra.

A program a felhasználóhoz tartozó beállításokat megjegyzi, így a további belépést követően már a testreszabott beállításoknak megfelelően tudja a programot használni.

Törzsadatok
Kimenő számlák
Bejövő számlák
Proforma számlák
Pénztár