Kiegyenlítés (ARCHÍV) | ScrollMAX

Kiegyenlítés (ARCHÍV)

Kiegyenlítés ablak alatt találja azt a listát, amely a még kiegyenlítetlen számlákat tartalmazza. Itt végezhet részbeni vagy teljes kiegyenlítést is. A kifizetésre került rész- vagy teljes összeget be kell rögzítenie az Érték cellába. Az  gomb segítségével feldolgozásra kerül ez az összeg. Részbefizetés esetén a számlázó program tájékoztatásul megjeleníti a fennmaradó összeget és benne marad a Kiegyenlítetlen számlák listában. Egy számlához tetszőleges számú részösszeg vehető fel. Ezeket a jobb oldali mezőben látja felsorolva. A példában látszik, hogy a bruttó 168 000 Ft-os számlából már kiegyenlítésre került két részletben 68 000 Ft + 40 000 Ft, s maradt még 60 000 Ft.

  • Kiegyenlítetlen számlák: a program megmutatja a részben kiegyenlített és a kiegyenlítetlen számlák listáját. Az  gomb megnyomásával a kiválasztott számla bekerül a Kiegyenlítések ablakba, ahol meg tudja adni a teljesült kifizetés összegét.

  • Listázás: a kifizetetlen számlák listázása szűrési feltételek alapján. A kapott eredményt előnézetben mutatjuk meg, amelyet menteni és nyomtatni is tud.

  • Számla: számlakép megjelenítése.
  • Események: elsősorban saját részre írt "emlékeztetők" listája, amelyeket F1 üzenetben továbbíthat.