Nyomdai alvállalkozók | ScrollMAX

Nyomdai alvállalkozók

Mivel nagyon sok ScrollMAX cégünk áll kapcsolatban más partnerünkkel, így a megrendelői és az alvállalkozói oldal folyamataival, adatkezelési igényeivel is sokat foglalkozunk. A kooperációk kezelését több szinten is tudjuk segíteni:

  • egy másik ScrollMAX rendszerből kapott árajánlat kérés alapján ajánlatokat indíthatunk, a kész árakat és feltételeket közvetlenül a megrendelő cég ajánlat listájába tölthetjük vissza;

  • az alvállalkozói megrendelés alapján új táskát készíthetünk, automatikusan kiválasztva a kiinduló ajánlat számát;

  • a megrendelő kapcsolódó alvállalkozói diszpóit szinkronizálhatjuk a táska megrendelői diszpóival: ezeknek elméletileg párban kell lenniük, csak ami nálunk kiszállítás, az a másik oldalon beszállítás, ahol mi szállítunk, ott a megrendelőnél a partner. De a mennyiségeknek, időpontoknak, csomagolási és raklapozási adatoknak egyformának kell lenniük;

  • a kiállított számlát a megrendelő a kapcsolódó alvállalkozói rendelés számával együtt egy kattintással tudja importálni, automatikusan hozzárendelve a saját táskaszámát.

Ha a teljes rendszer bevezetése sok lenne, az alap megrendelés nyilvántartó rendszerrel is könnyen kezelhetőek a beérkező – és a hagyományos úton megkapott – feladatok.