Alap- és segédanyag beszállítóknak | ScrollMAX

Alap- és segédanyag beszállítóknak

A ScrollMAX rendszer fontos része az Anyaggazdálkodás modul. A hagyományos készlet kezelésen túl a tervezett felhasználások (terhelés) és beszerzések (rendelés) összehangolásával segíti a nyomdát a hatékony alapanyag gazdálkodásban. A program a tervezett rendelések alapján megrendelő e-mailt is generál.

A ScrollConnect segítségével ezek az adatok automatikusan kerülhetnek át a rendeléseket kezelő ScrollMAX modulba. Itt a program az adott nyomdától érkező új cikkeket kapcsolja a cikktörzsben lévő saját cikkekhez így a későbbiekben a rendelésekhez saját cikkszám és megnevezés is tartozik majd.

A cikktörzsben beállított szabályok alapján a program az adott rendelést automatikusan le is zárhatja, a saját cikk és partner azonosítóval továbbíthatja egy másik rendszernek, vagy a saját funkciók segítségével kezelheti a megrendeléseket: címkéket nyomtatva, szállítólevelet vagy akár számlát készítve.

A csomag/tekercs/doboz/sarzs nyilvántartású cikkek esetén a program képes a nyomda rendszerében előre létrehozni az érkező tételeket, nagyban megkönnyítve a későbbi áruátvételt.

A saját cikktörzsben felvitt egyedi árakat, érvényességi időket stb. az adott nyomda cikktörzsében a rendszer szinkronizálhatja, a kifutó tételeket „nem elérhetőre” állíthatja.

Konszignációs, illetve bizományosi készlet esetén a nyomdában lévő készlet változásait automatikusan szinkronizálhatjuk a saját rendszerben kezelt készlettel.