E-shopok | ScrollMAX

E-shopok

A ScrollMAX E-shop egy könnyen használható funkció, amivel egyszerűen lehet – akár az anyaggazdálkodási rendszerben nem kezelt cikkekhez is – megrendeléseket készíteni.

Az egyes E-shopban egy beszállító partner kínálata érhető el. A cikklistát, a benne szereplő adatokkal, árakkal közvetlenül ők kezelik; a ScrollMAX rendszer csak a keretet, az eszközöket biztosítja ehhez.


 

A felület leginkább a webshopokhoz hasonlít: a bal oldali csoportok segítségével a cikk lista egyszerűen szűrhető, a kiválasztott tétel – a rendelt mennyiség megadása után – egy kattintással a „kosárba” helyezhető. A folyamat végén a listát vagy azonnal elküldjük, vagy Sablonként elmentjük.

A szokásos „scrollos” funkciókat itt is használhatjuk: a táblázat bármelyik oszlop szerint sorba rendezhető és szűrhető. A szabad szöveges Keresés a teljes táblázatban szűr villámgyorsan. A gyakrabban rendelt cikkeket a Kedvenc oszlopban egy kattintással megjelölhetjük, s azokra később külön kereshetünk (Kedvencek gomb).

A beszállító partnernek lehetősége van az akciós termékek jelölésére is. Ezekre az Akciós gombbal lehet külön szűrni. Ezek a termékek általában csak a készlet erejéig és/vagy bizonyos ideig érhetőek el.

A nyomdának szóló egyedi cikkeket (pl. egyedi méretű vágott papír vagy lemez) a program egy kis zöld zászló ikonnal jelzi. Erre – a szokásos módon – szintén lehet szűrni is.

Természetesen az elküldött rendeléseket és mentett sablonokat is egyszerűen elérjük:

Itt a rendelés tételeinek visszanézése, ismételt elküldése mellett a komplett rendelés egy kattintással újra is rendelhető.

Az E-shop funkciót – egyelőre – a ScrollMAX Anyaggazdálkodási rendszer kiegészítéseként ajánljuk. Az itt felvett rendelések nem fognak megjelenni a cikk rendelései között és innen nem is lehet készletre vételezni ezeket – egyelőre…