+1 E-shop! | ScrollMAX

+1 E-shop!

A rendszerbe egyszerűen feltölthető a saját cikktörzs: kell egy fix, megismételhető Excel export, amire mi megírjuk a feldolgozó funkciót. Ebben van cikkszám megnevezés, mennyiségi egység, csomagbontás. Ez természetesen további adatokkal is kiegészíthető: csoportok, különböző paraméterek, leírások. Van egy funkció, amivel ezt a teljes cikklistát egy kattintással az összes ScrollMAX felhasználó rendszerébe el is tudjuk juttatni.

Ha viszont ott a több szempont szerint szűrhető és kereshető cikklista, akkor már csak mellé kell írni egy rendelt mennyiséget és a listát egy egyszerű rendelésként elmenteni és visszaküldeni a beszállítónak. 

A funkció fő előnye, hogy ehhez egyáltalán nem kell használni a ScrollMAX Anyaggazdálkodási rendszerét, nem kell rávenni a nyomdát arra, hogy vegyen fel cikkeket, készítsen rendelési tervet, küldje el azokat majd vegye készletre a cikket. 

Az E-shop használata nagyon egyszerű, nagyban megkönnyíti és mind a két oldal számára pontosabbá teszi a munkát. A nyomda a gyakran rendelt cikkeket Kedvencnek jelölheti, csinálhat sablon rendeléseket, illetve bármelyik korábbi rendelését pár kattintással újra tudja rendelni. A megrendelő levélen természetesen a beszállító cikkszáma, megnevezése, rendelési mennyisége egysége szerep majd. A rendelt mennyiség osztható lesz a csomagolási egységgel.

A kapott rendeléseket a program ugyanúgy le tudja tölteni a Scroll Vendor modulba, ahol akár automatikusan fel tudja adni a beszállító rendszerébe. 

Az E-shopunk árak nélkül is működik, de természetesen egységárakkal lenne teljes. Ezek az árak lehetnek lista árak - az alap, mindenki által megkapott cikklista részeként - de feltölthető adott nyomdára szóló árlista is. Ehhez a partner törzsben meg kell adni a cég azonosítóját és feltölteni egy "cikkszám+partner kód + egységár" listát. A rendszerünk ezt csak az adott nyomda adatbázisába feltölti, ahol azt a rendelés feltöltésénél használjuk.