Tekercs törzsek | ScrollMAX

Tekercs törzsek

A három technológiához külön kalkulációs gép törzsek tartoznak:

A nyomdagépek mellett egy további tekercses feldolgozó gép is megadható a termék paraméterezéseinél. Ezeket olyan összetett műveletek kalkulációinál használjuk, amikor egy menetben több beigazítást, műveletet is elvégzünk (pl. aranyozás + UV lakk). A tekercses feldolgozó technológiát a Cégadat beállítása lapon lehet bekapcsolni, paraméterezni a Kereskedelem > Beállítások > Tekercses feldolgozás menüpont alatt lehet.

A kalkulációs műveletek felvitele a hagyományos módon történik. Az itt felvitt műveleteket viszont a Kereskedelem > Beállítások > Egyszerű kalk. menüpont alatt az egyes technológiákhoz kell rendelni, megadva, hogy az adott művelet áttekercseléssel jár-e.

A három tekercsnyomás technológia közös nyomathordozó és lamináló anyagtörzset használ. A festékek és speciális lakkok paramétereinek kezelése a ScrollMAX Festék moduljával történik (flexo és ofszet technológia).

A dudák kezelésére is közös törzset használunk: itt a belső és külső átmérő mellett a duda tömege és ára is megadható.

A program a tekercselési módot (külön a nyomási és a végleges kiszerelési módot) az egyértelműség érdekében külön kis képpel is jelöli. Ezek a képek a táskán, az árajánlat és megrendelés visszaigazolásban is megjelennek. Mivel a különböző levezetésekhez használt számok nem egységesek, így az egyes kódokhoz tartozó képek a Táska beállítások lapon állíthatóak be..

Ha egy adott megrendelő jellemzően csak egyféle kiszerelést kér, az általa használt duda méret, kiszerelési mód és fotójel a Partner törzs Kereskedelem lapján a Tekercs nyomtatásnál meg is adható:

A Megjegyzésben megadott információ automatikusan rákerül a táskára is.

Egy adott kalkulációban ezek a paraméterek egy kattintással elérhetőek, frissíthetőek.