Folyamat lista | ScrollMAX

Folyamat lista

 A Folyamat modul központi ablaka, ahol a kiválasztott területen lévő aktív feladatok láthatók a szokásos többfunkciós táblázatunkban:

A táblázat tételein működik a Táska infomenü funkció, amivel az adott munka minden, a termelést érintő adata, kontakt információi és gyors üzenetküldési lehetőségei érhetők el pár kattintással.

A területet az ablak bal felső részén található listával lehet kiválasztani. A listában a területek a törzsben beállított sorrend szerint szerepelnek.

Bármelyik bejelentkezett felhasználó bármelyik aktív területet listázhatja, nem szükséges hozzá semmilyen jogosultság. Így például az operátor ellenőrizheti, hogy a hajtogató mennyire van éppen tele munkával, vagy hogy a keresett fájllal melyik dtp-s kollégának kellene foglalkoznia. A területen lévő feladatokkal viszont csak az oda felvett felhasználók dolgozhatnak, a jobb oldali gombsor csak náluk lesz aktív.

Csak a még nem fogadottak kapcsoló: a listában csak a még új, nem fogadott (ellenőrzött, jóváhagyott) feladatok jelennek meg. Hasznos, ha a területen egy időben sok feladat is lehet, s így nehéz kiszűrni az újakat.

Időszak választó: a területen lévő táskákat határidő szerint szűri, így a lejáró munkák nem keverednek el a napok múlva aktuális tételek között.

Funkciók

Táska infogomb: minden lényeges információ a kijelölt táskáról.

Táska folyamatai gomb: a táskához tartozó aktív folyamatot, valamint az összes előző lezárt feladatot listázza.

Probléma gomb: az adott táskához rögzített problémák megtekintésére, lezárására, új probléma rögzítésére szolgál.

Fájlok gomb: az adott táskához csatolt fájlok listája.

Üzenet gomb: megnyitja a bejelentkezett felhasználó Scroll üzenetek listáját.

Keresés gomb: a Folyamat modulban rögzített, aktív és lezárt feladatok listázása.

Aktív gomb: a rendszerben lévő aktív folyamatok áttekintő listázása: például melyik dtp kollégánál halmozódott fel túl sok munka és kinek lehet még szabad kapacitása…