Újdonságok 5.7.2 | ScrollMAX

Újdonságok 5.7.2

ScrollMAX.Net MailBot

Legújabb asszisztensük a különböző e-mailek a manuális rögzítést automatizálja: elég csak a robot e-mail címét is felvenni a címzettek közé, s a beépített szabályok szerint a program a leveleket a megfelelő táskához, ajánlathoz, projekthez, stb iktatja!

Scroll Űrlapok

Ellenőrző lapok és listák, minőségi bizonyítványok és egyéb iktatott nyomtatványok, jegyzőkönyvek, belső használatú formanyomtatványok: sokszor kapunk ezekhez hasonló fejlesztési kéréseket. S bár lehetne ezeket általánosítani, a legtöbb mégis tartalmaz valami egyedi igényt. A Scroll Űrlapok fejlesztésünk viszont egy olyan új eszközt ad felhasználóink kezébe, amivel ezek saját maguk is könnyen létrehozhatják! Készítsen Ön új funkciókat a ScrollMAX rendszerében!

Külső és belső kommunikáció rögzítése a ScrollMAXban

Több, kapcsolódó fejlesztés eredményeképpen letisztultak a belső kommunikáció (Scroll Üzenetek) és a külső e-mailek, találkozók, stb. (Scroll Események) helye, feladata a ScrollMAXban. Ennek keretében több kisebb-nagyobb újítás került be az új verzióba.

Új és továbbfejlesztett táska feladatok

Prepress új táska feladat az előkészítés segítésére: folyamatok, template-k elkészítésének és ellenőrzésének követésére.

Táska indítás engedély feladat a termelésben: a programozáskor és a termeléskövetésben is jelezzük, ha gond lenne a munkával.

Anyagleadás és Imprimálás táska feladat: mint a gyártás indításának előfeltétele, az állapotuk több listába is megjelenik.

Megújult Termeléskövetés

 Az elmúlt időszak megújulásából talán már csak a ScrollMAX Rendszer Termeléskövetés modulja maradt eddig ki. A 4.7.2-ben végre sorra ez is került, s a modernebb ablak mellett számos új funkcióval is bővült.

... és nagyon sok, kisebb-nagyobb fejlesztés

Természetesen, ebbe a verzióba is nagyon sok egyéb újdonság is bekerült. S mivel ezek nem minden esetben azonnal észrevehetőek vagy egyértelműek, érdemes pár percben átnézni, hogy mi más változott még.

Az eredeti terveinkhez képest jócskán megcsúszva, de végre hivatalosan is itt az idei második verziónk. Reméljük, Ön is talál benne valami hasznosat!