ScrollLabel felület | ScrollMAX

ScrollLabel felület

Az általános nyomdai ScrollMAX rendszer kifejezetten címkegyártásra optimalizált a verziója. A rendszer flexo, ofszet (félrotációs), digitális és hibrid technológiákat egyaránt kezel.

1. a címke méretének megadása után az Auto funkció megadja az optimális pálya szélességet, kiválasztja a hengert, beállítja a pálya számot és a raportot, futás irányba és arra merőlegesen. A megfelelő nyomási irány kiválasztása után az alapanyag, színek, inline műveletek és a kiszerelési mód beállítása csak a feladat.

2. az aktuálisan beállított értékek folyamatosan grafikus megjelenítéssel is ellenőrizhetőek.

3. A program a beállított adatoktól függetlenül mindenhol jelzi az optimális értéket – minimális pályaszélesség, pályaszám stb. Ahol hibás értéket talál, ott arra piros színnel figyelmeztet.

4. a rendszer része egy teljes klisé nyilvántartás, ahol a technikai adatok (színprofil, rács, méretek) és kapcsolódó fájlok mellett a komplett megrendeléseket is kezeljük.

5. Az adott termékhez több szerszám is megadható. A program alkalmas arra is, hogy a megadott címkemérethez szerszámot keressen és az alapján állítsa be a gyártási paramétereket.

6. A program egy feltöltött kép alapján képes egy amorf alakú címke felületét és tömegét is kezelni. Ez alapján az előzetes termékdíj számításunk is jóval pontosabb lesz.

7. A Festék rendszer segítségével a nem csak a tervezett anyagfelhasználás kalkulálható, hanem megrendelés esetén a festék előkészítés, rendelés és követés is ellenőrizhető lesz.

8. A megrendelt mennyiséget a darabszám mellett kilogrammban és méterben is kezelni tudjuk.

9. A program figyel az áttekercseléssel járó műveletek számára (pl. plusz hasítás a kiszerelés előtt). A gomb ikonjával jelzi, hogy az páratlan vagy páros számú, azaz a kiszerelési irány azonos vagy ellentétes lesz.

10. A tekercses kiszerelési adatok – duda méret, tekercsen lévő mennyiség, kiszerelési irány – a partner törzsben is rögzíthetőek, új kalkulációnál vagy táskán alapértelmezett értékként meg is jelennek. A megadott adatok alapján a program kiszámolja a szükséges fogások és tekercsek számát. A kiszerelési idő kalkulációjánál ezeket is figyelembe veszi.

11. A nyomathordozónál természetesen külön kezeljük a face és face értékeket és CSK típust.