E-számla | ScrollMAX

E-számla

2015-től a Scroll Nyomdai Rendszerből közvetlenül küldhet ügyfeleinek e-számlát.

Az elektronikus úton küldött számla (továbbiakban e-számla) a PrintPortál felületén keresztül jut el a partnerekhez. A számla kiállításakor e-mailben értesítés kap a vevő. Ez tartalmazza a legfontosabb adatokat és egy linket, ami segítségével (bejelentkezés után) rögtön a számlák megtekintésére van lehetőség. (Amennyiben az ügyfél még nem PrintPortál felhasználó, az első belépéskor regisztráció szükséges.)

A kimenő számlázás folyamata lényegében nem változott; az egyetlen lényeges különbség, hogy a számla lezárása után a nyomtatás mellett az elektronikus számla kiállítását is választhatja. Bővebben:

Ismertető a kiállítóknak (klikk a címre)

A partnere a kiállított számlákat a törvényi előírásban szereplő 5+1 év alatt bármikor letöltheti a saját fiókjából. A rendszer rögzíti, hogy a számlát ki és mikor tölti le; ha a számlát a feltöltést követően egy hétig, de maximum a fizetsési határidő lejártát megelőző 3. napig nem nézték meg, akkor arról a nyomdát a program e-mailben figyelmezeteti (esetleg nem jó e-mail cím, szabadságon lévő címzett, stb.)

Ismertető a vevőknek (klikk a címre)

Az e-számla funkció kiegészítő szolgáltatásként érhető el a ScrollMAX előfizetőknek. Ennek keretében - a havidíj mértékének függvényében - egy adott számú e-számla hitelesítése ingyenes. A részletekkel kapcsolatban kérjük érdeklődjön!