Bisnode kapcsolat - pontos cégadatok azonnal | ScrollMAX

Bisnode kapcsolat - pontos cégadatok azonnal

Szerencsére nem kell senkit meggyőzni, hogy egy precízen kitöltött, karbantartott és megfelelően minősített ügyféllista milyen értéket képviselhet. Nem csak a kereskedők, ügyfélkapcsolatos munkatársak munkáját könnyíti meg, hanem elkerülhetőek a cégek dupla vagy akár többszörös rögzítése is. A megrendelők minősítése, s ezzel a megengedett fizetési mód, kintlévőség és esetleges lejárt összeg jó beállításával a nem fizető ügyfelek miatti veszteség is csökkenthető.

Bisnode

A Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. a svéd Bisnode csoport tagja, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója. A Bisnode csoport kockázatkezelési, marketing és üzleti információs megoldásaival Európa szerte több mint 200 000 vállalkozásnak segít a legjobb döntések meghozatalában, a kockázatok minimalizálásában, és az értékesítés maximalizálásában. Az 1989-ben alapított Bisnode 17 európai országban van jelen, köztük Magyarországon. (Bővebben a www.bisnode.hu honlapon.)

Büszkék vagyunk, hogy 2016-tól a Bisnode Magyarország Kft-vel olyan együttműködést sikerült kialakítani, melynek elsődleges nyertesi a ScrollMAX rendszer felhasználói lehetnek.

Új partner felvitele

A cégnév első három karaktere után a program lekérdezi a lehetséges, magyarországi bejegyzésű jogi személyek listáját, s az első 100 céget a lenyíló listában felajánlja. Ahogy a felhasználó tovább gépel, úgy szűkül a lista is.

Ha a keresett cég megtalálható a listán, akkor már nem szükséges tovább írni, a cég a szokott módon kiválasztható.

A program a Bisnode-tól kapott adatok alapján automatikusan kitölti a cégnevet (ha van bejelentett rövid név, akkor azt használja), a címet, az adószámot, a fő tevékenységi kört, státuszt, stb.:

 

A letöltött főbb cégadatok - az adószám megléte esetén - a már rögzített céghez is letölthetőek, a későbbiekben frissíthetőek. A Bisnode További cégadatok gombbal az adott cég PartnerControl lapját nyitja meg.

Bisnode PartnerControl

A PartnerControl egy külön előfizetéssel elérhető céginformációs és cégminősítő szolgáltatás. A szokásos cégadatokon kívül (tulajdonosok, tisztségviselők, aláírásra jogosult személyek, pénzügyi információk, stb.) túl már az alapszolgáltatás részeként biztosít cégminősítést.

 

A szolgáltatásról többet megtudhat a Bisnode PartnerControl linken, illetve letölthet egy teljes reportot is.