Webes diszpók | ScrollMAX

Webes diszpók

A megrendelő a szállítási utasítását a megrendelés kitöltésekor és a már létrejött táska adatainál is megadhatja. A diszpó lista kitöltését a PrintPortálon több kézreálló funkció is segíti, pl. a korábban használt címek előhívása. Ezek a szállítási utasítások a táska lezárásáig bármikor kiegészíthetőek, módosíthatóak vagy törölhetőek.

A webes diszpó sorok nem kerülnek be és nem módosulnak automatikusan. A megrendelés elfogadásakor (új táska készítése), illetve a későbbi változás esetén a program jelzi, ha feldolgozandó webes diszpó tartozik a táskához. amit a megfelelő felületen lehet pár kattintással átvezetni a táska teljes diszpó listájára. (Amikor a megrendelő új diszpó sort vesz fel, vagy változtat a már rögzített listán, a program egy Automatikus értesítést is küld. Ezt érdemes az adott táska gyekesére beállítani!)

A megrendelő által megadott diszpók a Táska szerkesztő – Szállítás lapján, a Webes diszpó gombbal érhetők el.

Az ablak bal oldalán a PrintPortálon, a jobb oldalán a ScrollMAX rendszerben rögzített diszpó lista látható, a listák alatt pedig a kijelölt sor főbb adatai.

A megrendelő által feltöltött diszpó soroknál az OK oszlop mutatja a még fel nem dolgozott tételeket. Ezek lehetnek új szállítási utasítások (s akkor a ScrollMAX listába rögzíteni kell, vagy ott összekapcsolni egy már meglévővel), módosított (ilyenkor – ha szükséges – a kapcsolódó tételt is módosítani kell), illetve lehet, hogy a megrendelő a sort törölte.

Felvesz gomb: a weben rögzített utasítás alapján egy új diszpo sort hoz létre és azt kapcsolja a kiinduló sorhoz.

Rendben gomb: a webes diszpó sort feldolgozottra állítja.

Kapcsol gomb: az adott webes diszpó sort a kijelölt táska diszpó sorral összekapcsolja, így a későbbi vevői módosítás vagy törlés esetén könnyen azonosítható a helyi utasítás.

A program a webes diszpósorhoz kapcsolt táska diszpó sort sárga háttérrel valamint a Kapcsolat mezőben egy  ikonnal jelzi.

Módosít gomb: a kijelölt diszpó sort módosítja,

Törlés gomb: törli a kijelölt táska diszpó sort.