Táskához tartozó softproofok | ScrollMAX

Táskához tartozó softproofok

 A táskához tartozó softproofok listája a Táska szerkesztőből, az Előkészítési listából és a PP Softproof lapról érhető el:

A listában a feltöltött (vagy hiba esetén még feltöltésre váró) anyagok listája látható. A lista alatt a kijelölt softproofhoz tartozó üzenetek olvashatóak. Ezekre az Új üzenet gombbal válaszolni is lehet.

Új anyagot az Új feltöltés gombbal lehet kiválasztani (vagy egyszerűen csak ráhúzni a PDF-et az ablakra), majd a megjelenő ablakban a további adatok megadása után feltölteni.

Leírás: a fájlban szereplő anyagokkal kapcsolatos többlet információ, például verzió szám, melyik tagokról, oldalakról szól, stb.

Felelős: az elsődleges jóváhagyó személy, akinek a feltöltéskor a figyelmeztető e-mail is megy. Ha a megrendelő még nem regisztrált a PrintPortálon, akkor az e-mailben található linkkel csakis ezt a softproofot éri el, ezt tudja jóváhagyni. Amennyiben aktiválja a céges fiókját, akkor a rendszer az új fájlról azoknak a felhasználóknak is küld értesítést, akik azt a személyes fiókjukban kérték. Így előfordulhat, hogy az anyagra nem a felelősnek beállított személy fog reagálni.

Imprimáló/Anyagleadás/Kontakt gomb: a táskán megadott valamelyik kontaktot állítja be felelősnek.

Határidő: a szállítási határidő (és a gyártási program) tartásához szükséges jóváhagyási határidő. A PrintPortál a lejárt Softproof jóváhagyási feladatokat a megrendelőnek külön is jelzi, a lejáratkor a felelősnek újabb figyelmeztető üzenetet is küld.

Az adatok megadása után a Feltöltés gombbal a program elkezdi feltölteni a kijelölt fájlt. Ha a feltöltés valami ok miatt megszakadna, akkor a Feltöltés ismét gombbal lehet azt újra megpróbálni. Ha a fájl rendben felkerül a PrintPortálra, akkor a listában a softproof állapota Feltöltve lesz.