PrintPortál Számlák | ScrollMAX

PrintPortál Számlák

A megrendelőnek küldött e-számlák és a postázott hagyományos számlák listája:

A még letöltetlen, új e-számlákra a program a Számlák menüpontban egy számmal, a listában színes Letöltés ikonnal figyelmeztet. (Az e-számla értesítő e-mailben kapott letöltés linkre kattintás – akár regisztráció és céges fiók aktiválás nélkül is – a számlát letöltött állapotúra állítja.)

A program a kiegyenlítetlen és lejárt számlákat is külön jelzi. Az előbbiek háttere sárga, az utóbbiaké piros színű. Ha a megrendelőnek lejárt vagy letöltetlen számlája van, akkor a PrintPortál bejelentkezés után ezt a listát látja nyitólapként.

 gombbal az adott számla lapja jelenik meg:

 

Itt a számla (nem e-számlánál másolata) megnézhető és letölthető. Amennyiben a nyomda szerződik valamilyen webes kártya elfogadó céggel vagy rendelkezik PayPal fiókkal, ezek az online fizetési funkciók is beépíthetőek, így az adott számla a világ bármelyik pontján, bármikor kiegyenlíthető lesz...

A rendszer a feltöltött új e-számlákról küld csak ki értesítést, a hagyományos papír alapú számlákról nem. Alapértelmezés szerint e-számla értesítő e-mail a ScrollMAX Partner törzs Számlázás lapján megadott címre megy ki, de a cég fiók beállításainál további címek is megadhatóak (pl. pénzügyes kolléga, kontrolling, stb.).