PrintPortál - ScrollMAX oldal | ScrollMAX

PrintPortál - ScrollMAX oldal

 A következőkben nézzük meg, hogy ezek a funkciók hogyan jelennek meg a ScrollMAX rendszerben.

Árajánlatok:  a webes megrendelés segítségével szabályos, minden részletre kiterjedő, írásos megrendelést kaphatunk úgy, hogy ehhez a megrendelőnek csak párat kell kattintania. Az egyszerűbb esetben ehhez elég csak aktiválni a funkciót: a Kereskedelem csoport > Beállítások > Ajánlatközlő levél beállítása lapon be kell jelölni a Megrendelés link kapcsolót és kiválasztani a Webes megrendelő űrlap opciót. Innentől kezdve az árajánlatközlő leveleken a verziók alatt egy [Megrendelés] gomb jelenik meg, amire kattintva a megrendelő – mindenféle regisztráció és bejelentkezés nélkül – megrendelést készíthet a kapott ajánlat adatai alapján.

Amennyiben a megrendelő a kapott link segítségével aktiválja a céges fiókját, a korábban kapott ajánlatait is elérheti.

Megrendelések: a beérkező megrendelésekre a program automatikus értesítésekkel és dinamikus menüvel is figyelmeztet. A rendelésekből gombnyomással készíthető a táska.

Fájlfeltöltés: a program minden visszaigazoló levélbe belerak egy gombot, ami közvetlenül az adott táska fájlfeltöltés lapjára viszi a megrendelőt – nincs FTP regisztrálás, megosztott felhős tárhely, nagyméretű fájlt küldő szolgáltatás, stb.!

Webes fájlok: a megrendelésekhez és a táskákhoz feltöltött fájlok listája. A feltöltésről természetesen automatikus értesítés is beállítható.

Webes diszpók: a táskában rögzített diszpókkal összekapcsolható, később egy kattintással frissíthető.

Softproofok: elég csak a fájlt az ablakra ráhúzni, esetleg a címzettet egy gombnyomással beállítani és innentől kezdve mindent a rendszer intéz. A jóváhagyásra váró fájlok listája a kapcsolódó üzenetváltásokkal is könnyen áttekinthető, kezelhető.

Üzenetek: a táskákhoz, fájlokhoz és a softproofokhoz érkezett üzenetekről is többféleképpen értesíthet a ScrollMAX. Az áttekintő listákkal utólag sem siklanak el egy fontos üzenet felett.

Számlák: nincs semmi feladat, a rendszer automatikusan szinkronizálja a számlákat, jelzi a kiegyenlítetlen és lejárt tételeket.

Teendők: teljesen automatikus, a rendszer az aktív anyagleadás, termékdíj nyilatkozat és szállítási lista táska feladat határideje szerint listázza a feladatokat. A softproofok feltöltésével és a számla kiállításával (majd kiegyenlítésével) a PrintPortálon lévő adatok is azonnal frissülnek.