PrintPortál Munka (Táska) | ScrollMAX

PrintPortál Munka (Táska)

 A PrintPortál az aktív munkákhoz kapcsolódóan több hasznos funkciót is biztosít. Ezek segítségével a megrendelő anyagot (PDF) adhat le, szállítási utasításokat adhat meg, üzeneteket küldhet és kaphat, saját magának feljegyzéseket írhat.

<kép, amin azért legyen feladat, üzenet, feljegyzés is>

Mivel időnként a termelésbe kerülő adatok nem mindenben egyeznek a tényleges megrendeléssel (pl. nagyobb mennyiséggel kerül gyártásba, esetleg más munkával párosítva), így itt csak akkor jelenik meg részletes specifikáció, ha a táskához készült visszaigazolás.

Fájlok gomb: a munkához – csak a PrintPortálon – már feltöltött anyagok számát mutatja. Kattintásra megjeleníti a listát, ahol új anyagot lehet beküldeni.

Felelős hozzáadása: a megrendelő a céges fiókjához tartozó felhasználók közül állíthat be felelőst az adott munkához. Elsősorban listázási, szűrési szerepe van.

Softproofok: a munkához feltöltött PDF fájlok listája. (A menüpont csak akkor jelenik meg, ha a táskához tartozik fájl.)

Teendők: a munkához kapcsolódó feladatok listájához ugrik.

Üzenetek: a munkával kapcsolatos, nyomdának küldött, vagy az onnan kapott webes üzenetek listájához ugrik.

Feljegyzések: a megrendelő a munkához feljegyzéseket tud rögzíteni. Ezek belső információk, a nyomda nem látja őket.

Szállítási lista: a megrendelő az adott munkához részletes szállítási utasítást is megadhat. Ez szólhat akár több címre és/vagy több időpontra és mennyiségre. A listát a munka lezárásáig tudja szerkeszteni, így ezt a megrendelés leadása után is meg tudja adni.

Az egyszerűbb diszpó rögzítést gyorsgombok is segítik:

  • Nekem: a teljes mennyiséget a megrendelésnél megadott határidővel a törzsben lévő címre kéri;

  • Személyes átvétel: itt csak a szállítás előkészítéséről értesítést kérő személy kontakt adatait lehet megadni (és ez is opcionális);

  • Korábban használt címek: bármelyik, a PrintPortálon korábban már leadott megrendelésben szereplő címet lehet egyszerűen kiválasztani.