PrintPortál Megrendelések | ScrollMAX

PrintPortál Megrendelések

A listában a PrintPortálon leadott megrendelések kereshetőek vissza.

Az Állapot jelzi, hogy az adott megrendelést a nyomda már feldolgozta (elfogadva vagy elutasítva), vagy még függőben van. A megrendelés címére vagy a Művelet oszlop Részletek ikonjára kattintva a teljes megrendelés megtekinthető.

A következő, Fájlok ikonnal a megrendeléshez már feltöltött fájlokat lehet listázni, valamint újabbakat feltölteni. Ha az adott megrendeléshez már van feltöltött anyag, akkor azt a rendszer ikonnal jelzi.

Az Új ikonnal a már létrehozott megrendelés alapján lehet újat készíteni: hasonló termék újranyomása, vagy a már elküldött megrendelés módosítása.

A  gombbal a megrendelő – a címzett nevének, email címének és az esetleges rövid üzenet megadásával – tud külsős kolléga számára olyan linket küldeni, amivel ő az adott megrendeléshez/táskához fájlokat tud feltölteni. Ez a link semmilyen további funkció vagy munka elérésére nem szolgál.

 gombbal a program legenerálja a megrendelt termékhez tartozó nyilatkozatot. A nyilatkozat sablonokat a Termékdíj beállításánál előre fel kell tölteni!