PrintPortál Fiók beállítások | ScrollMAX

PrintPortál Fiók beállítások

Adataim

A személyes adatok, elérhetőségek, használni kívánt nyelv beállítása, a jelszó megváltoztatása. Az Email értesítések listában megadható, hogy a felhasználó milyen eseményekről kapjon a PrintPortáltól automatikus értesítést. (Természetesen csak azokról az eseményekről megy üzenet, amiknek megtekintéséhez jogosultsága is van.)

 

Felhasználók

Az adott céges fiókhoz tartozó felhasználók listája. A hozzájuk tartozó jogosultságokkal beállítható, hogy az adott személy milyen adatokhoz férhet, milyen funkciókat használhat. Például a Fájlok feltöltése és az ahhoz kötött Megrendelések/Munkák listázása jogosultsággal a dtp-s kolléga bármilyen munkához tud fájlokat feltölteni, de sem a számlákat, sem a megrendeléseket nem látja.

 

Cégeim

Időnként előfordul, hogy egy megrendelő több külön céggel is jelen van egy nyomdában (kiadó, stúdió, produkciós cég, magánszemély, stb.). Ilyenkor a felhasználó több céget is kezelhet párhuzamosan a rendszerben.

A cég nevére kattintva tudja az elérhetőségeket és a számlázási adatokat beállítani, az e-számla értesítéshez további címzetteket megadni.