PP Fájlok (ARCHÍV) | ScrollMAX

PP Fájlok (ARCHÍV)

A Termelés csoport > PP Fájlok menüpontjával vagy az Előkészítés lista PP Fájlok gombjával elérhető lista a PrintPortálon a megrendelésekhez és a táskákhoz feltöltött összes fájlt, valamint a fájlokkal kapcsolatos üzeneteket tartalmazza.

 

Fájlok

A lista a portálra feltöltött valamennyi fájlt tartalmazza. (Ha a megrendelő esetleg rossz megrendeléshez is töltött fel anyagot, itt az elutasított megrendeléshez és a törölt táskákhoz tartozó anyagok is mindig elérhetőek.)

 

A Megnéz gombbal a program a fájlt egy ideiglenes könyvtárba tölti le, majd onnan megnyitja. A Mentés gombbal a fájlt a megadott könyvtárba menti el. A Csatolás táskához gomb szükség esetén létrehozza a táska könyvtárát, oda letölti az anyagot, majd azt csatolja a táska fájljaihoz.

A lista alatt a kiválasztott fájlhoz (megrendeléshez vagy táskához) tartozó üzenetváltások láthatóak, amikre az Új üzenet gombbal lehet válaszolni.

A feltöltéskor elvégzett ellenőrzés eredményét a program a listában színekkel is jelzi: figyelmeztetésnél sárga, hibánál piros a mező. A jelentés az Ellenőrzés gombbal tekinthető meg:

A feltöltött fájlok listája – beépülő lapként – megtalálható a Táska szerkesztőben és az Előkészítés infolapon is.

Üzenetek

Ezen a lapon az összes, feltöltött fájlokkal kapcsolatos üzenet érhető el. A lista alatt a kiválasztott sorhoz tartozó teljes üzenetváltás látható, amire az Új üzenet gombbal lehet válaszolni. A Fájlok listája gomb a megrendeléshez/táskához feltöltött valamennyi fájlt mutatja.